Kustannustehokas massamuovi, jota käytetään yleisesti sähköteollisuudessa ja autoteollisuudessa, on valinta elektroniikkakomponenttien, musiikkisoittimien, kodinkoneiden, lelujen ja autojen muovikomponenttien valmistukseen.
Joidenkin perusominaisuuksien osalta ABS muistuttaa tunnettua polystyreeniä; se kuitenkin omaa paremman kemiallisen kestävyyden, on säänkestävämpi ja sillä on parempi lämpömuotokestävyys.
ABS koostuu kolmesta monomeerista, joita voidaan sekoittaa eri suhteissa muovin ominaisuuksien tarkkaan vaikuttamiseen ja täydelliseen mukauttamiseen tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.
Kuvaus: Kuolleenmeren suola on parasta laatua ja 100% luonnollista. Ilman keinotekoisia lisäaineita ja kosteuspitoisuus enintään 2%. Tämän suolan geologiset ja ilmastolliset olosuhteet ovat lähes ainutlaatuiset. Kuollut meri sijaitsee syvennyksessä noin 400 m merenpinnan alapuolella. Lämpötilat ovat 40 °C, sateita on hyvin vähän ja ilma on kirkasta ja täysin saasteetonta. Käyttösuositukset: Kuolleenmeren suola sopii monipuoliseen käyttöön keittiössä. Erityispiirre: 100% luonnollinen, käsin puhdistettu uudelleen! Maku: Erittäin intensiivinen maku Ruokalajit: Sopii kaikille kala-, liha- ja vihannesruoille. Muuten: Kuolleenmeren suolaa voi myös käyttää erinomaisesti kylpysuolana! Toivotamme rentouttavia hetkiä!
Kun silikageeliin lisätään indikaattori, voidaan värimuutoksen avulla tarkistaa tuotteen vedenotto. Esimerkiksi oranssigeelin väri muuttuu vedenoton lisääntyessä oranssista vaalean musta-vihreäksi. Näin on erittäin helppo havaita, onko käytetty silikageeli kulunut ja onko se vaihdettava uuteen, tai onko kulunut silikageeli regeneroitava.
Silcarbonin silikageeli käyttää värindikaattoria, joka on korvike syöpäriskin alaiselle siniselle geeliin. Tämä tarkoittaa, että Silcarbonilla ei käytetä kobaltikloridia.
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaisesti Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …
Historia
Kuollut meri on maailman syvin järvi. Se sijaitsee Israelin ja Jordanian välillä ja on rajattu pohjoisessa Jordanialaaksoon ja etelässä Wadi Arabaan. Järvi sijaitsee laaksossa 429 metriä merenpinnan alapuolella, mikä tekee Kuolleesta merestä matalimman maa-alueen maapallolla. Keskimääräinen päivälämpötila on 40 astetta, ja sateita ei käytännössä esiinny, ja ilma on kirkasta ja vapaata savusta ja saasteista.
Kuollut meri on saanut nimensä korkean suolapitoisuuden vuoksi, joka estää elävien organismien elämisen vedessä. Tämä korkea suolapitoisuus tekee Kuolleessa meressä kylpemisen hyödylliseksi aktiviteetiksi ihosairauksista kärsiville. Suolavesi vaikuttaa terapeuttisesti ihoon, hiuksiin ja kynsiin. Kuollut meri laskee joka vuosi, ja vettä on yhä vähemmän. Suuria alueita jää jäljelle, jotka ovat lähes pelkästään suolaa. Tätä suolaa leikataan lähes kokonaan ja myydään sitten kylpysuolana...
Alkuperä ja hankinta: Tämä puhdas, luonnollinen ruokasuola saadaan Välimeren rannikolta. Suolakaivokset sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolaniittyihin. Tuuli ja aurinko saavat suolapitoisuuden vähitellen nousemaan. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolakaivoksen pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Hankinnan jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin. Välimeren merisuola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Vielä tänä päivänä suolan hankinta tapahtuu vanhan perinteen mukaan Välimeren suolakaivoksissa. Kaivantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille.
Alkuperä ja tuotanto
Tämä luonnollinen ruokasuola tuotetaan Välimeren rannikolla. Suolapadot sijaitsevat suurissa luonnonpuistoissa tai suojelualueilla, kaukana teollisuudesta ja suurista kaupungeista. Merivesi ohjataan vuosisatoja vanhojen kanavien kautta suolasuolle.
Tuuli ja aurinko lisäävät vähitellen suolapitoisuutta. Suola alkaa kiteytyä ja laskeutuu suolapadon pohjalle. Tämän jälkeen suola korjataan erityisillä työkaluilla. Korjuun jälkeen suola kuivataan ja seulotaan eri karkeusasteisiin.
Välimeren suola on puhdas luonnontuote, joka on vapaa kemikaaleista ja lisäaineista. Nykyään suolan tuotanto tapahtuu edelleen vuosisatoja vanhojen perinteiden mukaan Välimeren suolasuolla. Tuotantoalueet ovat eläinten turvapaikkoja ja muodostavat tärkeän elinympäristön monille uhanalaisille lintujen ja kasvien lajeille. Tässä kaupallistaminen merisuolan tuotannosta nyt …